Beste bezoeker,

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn site!

Graag stel ik mij eerst even voor aan u, ik ben Agnieszka Ceglarek, geboren in 1979 in Polen. Ik ben opgegroeid in Lidzbark Warminski, op deze plek kwam ik voor het eerst in contact met Bunzlau servies. Een prachtig en exclusief serviessoort waarmee je eindeloos kunt combineren en daarbij ook nog eens ijzersterk is. Op dat moment is mijn passie voor dit servies ontstaan.

Toen ik op mijn 19e naar Nederland kwam, heb ik gelijk wat meegenomen uit het mooie Polen. In 2017 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen en heb ik van mijn passie mijn werk kunnen maken. Ik ga zeer regelmatig naar Polen voor de inkoop van Bunzlau en inmiddels verkoop ik veel van mijn servies op verschillende markten in Nederland. Op donderdag in Schagen, op vrijdag in Alkmaar en zaterdag in Haarlem.

U zult versteld staan van de originele serviessoorten van Bunzlau (Ceramika Artystyczna Bolesławiec), die ik voor zeer aantrekkelijke prijzen aanbied. Deze zijn 30% lager dan de adviesprijs. U kunt dus altijd bellen of mailen voor servies op maat.